Amy Winehouse ar putea fi "readusa la viata" sub forma unei holograme si ar putea sa sustina astfel un turneu mondial postum.

Miliardarul Alki David intentioneaza sa organizeze un turneu mondial pentru cantareata Amy Winehouse, folosind tehnologia computerizata 3D si o orchestra.

Antreprenorul cipriot de origine greaca va folosi aceeasi tehnologie care a fost utilizata pentru a-l "reinvia" pe rapperul Tupac Shakur - care a fost impuscat mortal in 1996 - la editia din 2012 a Festivalului Coachella.

"Planul este ca Amy sa sustina in sfarsit un turneu mondial, pentru ca nu a reusit sa faca acest lucru atunci cand era in viata", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

"Cu ajutorul unei orchestre si a unei holograme, ea poate sa urce pe scena, iar fanii pot sa o vada interpretand cantecele ei legendare. Ideea este inca intr-un stadiu incipient, iar organizatorii spera ca tatal lui Amy, Mitch, va urca pe scena in partea introductiva a concertelor", a adaugat aceeasi sursa.

Mitch Winehouse s-a declarat deja de acord cu proiectele care "tin vie memoria" fiicei sale si a spus ca accepta folosirea unor holograme pentru Amy Winehouse, care a murit la varsta de 27 de ani in 2011.

"Cel mai important lucru pentru Amy era muzica, iar eu sunt sigur ca foarte multi oameni si-ar dori sa o auda cantand din nou. Totul depinde acum de ceea ce isi doresc fanii lui Amy, ca metoda de a-i pastra vie amintirea. De va fi o carte, un album sau o holograma, atunci asa sa fie!", a spus Mitch Winehouse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.