Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis in 1994, va deveni personaj de benzi desenate si va aparea intr-o revista editata de grupul Bluewater Productions.

Acelasi grup editorial a publicat in trecut povestile de viata ale altor legende rock, precum John Lennon, Paul McCartney, Jimi Hendrix, Jim Morrison si Keith Richards, in seria sa de benzi desenate intitulata "Tribute".

Urmatorul numar din aceasta serie va fi publicat pe 2 aprilie, ziua in care se vor implini 20 de ani de la sinuciderea lui Kurt Cobain. Revista va fi disponibila atat in format tiparit, cat si in format digital. Povestea vietii lui Kurt Cobain este spusa intr-o alta maniera, prin desenele si textele realizate de Jayfri Hashim, incepand din anii copilariei, continuand cu anii de glorie si pana la lupta rockerului cu neajunsurile provocate de celebritate, scrie MEDIAFAX.

Versiunile tiparite ale revistei "Tribute: Kurt Cobain" pot fi achizitionate cu pretul de 3,99 dolari si sunt disponibile in sistem de precomanda pe iTunes. Versiunile digitale pot fi descarcate pe Wowio, ComiXology, DriveThru Comics, Google Play, My Digital Comics, Overdrive, Iverse, iTunes, Kindle, Biblioboard, ComicBin, Nook, Kobo si pe orice alte dispozitive capabile sa cumpere eBook-uri.

Urmatoarele numere de reviste de benzi desenate din seria "Tribute" vor fi dedicate cantaretului Freddie Mercury si grupului umoristic Monty Python.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.