Potrivit Institutului Cultural Roman din New York, Maria Dinulescu a fost desemnata cea mai buna actrita la LA Indie Film Festival 2014 pentru rolul din scurtmetrajul "Stepping Out", regizat de Nataliya Padilla.

Filmul "Stepping Out" a castigat doua premii importante la LA Indie Film Festival. Astfel, pelicula a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita - romanca Maria Dinulescu -, dar si premiul pentru cel mai bun regizor de film - Nataliya Padilla.

Producatorii au anuntat ca vor merge cu acest film si la festivalul Short Film Corner de la Cannes.

"Ma bucur ca toate eforturile facute in ultimii doi ani incep sa dea rezultate! Acum termin filmarile pentru un nou scurtmetraj si ma pregatesc sa incep un altul! Sunt pasi mici, dar merg in directia pe care mi-am dorit-o!", a declarat Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu a jucat in lungmetrajul de debut al unui alt cunoscut cineast roman - "Pescuit sportiv", de Adrian Sitaru, prezentat in Statele Unite ale Americii la Festivalul de la Palm Springs, in ianuarie, si inclus si in programul Festivalului International de Film de la Miami din perioada 6 - 15 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.