"Prometheus 2", de Ridley Scott, va fi lansat in cinematografe pe 4 martie 2016, actorul german Michael Fassbender reluand rolul androidului David din pelicula anterioara, informeaza nme.com.

Potrivit site-ului thewrap.com, scenariul original al lui Jack Paglen va fi rescris de scenaristul Michael Green, care a colaborat, de asemenea, cu Ridley Scott pentru continuarea filmului "Vanatorul de recompense/ Blade Runner". Povestea filmului "Prometheus 2" va fi similara cu primul film din franciza "Alien", regizat de Ridley Scott, iar Michael Fassbender va relua rolul versiunilor multiple ale androidului David 8, transmite MEDIAFAX.

Lansat in iunie 2012, "Prometheus" a fost conceput, in mare parte, ca un prequel al filmului clasic "Alien", regizat de Ridley Scott in 1979. Idris Elba si Noomi Rapace au interpretat in acest lungmetraj doi membri ai echipajului unei nave spatiale a caror misiune era sa impiedice disparitia rasei umane. Reactia criticilor de specialitate a fost impartita, dar filmul a avut incasari foarte bune la box office, de peste 400 de milioane de dolari la nivel mondial.

Pe langa continuarea la "Prometheus", Ridley Scott lucreaza la continuarea thrillerului SF din 1982 "Vanatorul de recompense/ Blade Runner".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.