Mila Kunis si Ashton Kutcher se vor casatori civil in luna aprilie.

"Cei doi intentioneaza sa se casatoreasca la Los Angeles, in luna aprilie. Vor doar sa isi oficializeze relatia, asa ca se multumesc cu starea civila. Mila, mai ales, isi doreste un eveniment discret, alaturi de familie, urmat de un gratar in gradina dupa aceea", a declarat o sursa pentru ziarul The Sun.

Desi cuplul doreste o nunta discreta, Ashton Kutcher intentioneaza sa sarbatoreasca evenimentul cu o petrecere mai mare, la sfarsitul anului, scrie MEDIAFAX.

"Ashton doreste o petrecere mai mare pentru toti prietenii, ce va avea loc la sfarsitul anului, in sudul Frantei, cu care Mila este de acord, in functie de cum se vor descurca cu venirea pe lume a copilului", a precizat aceeasi sursa.

Cei doi au inceput o relatie in 2012, aproape la un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. Dupa un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divortat oficial de Demi Moore, in noiembrie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.