- Dylan Penn, fiica actorului Sean Penn si a actritei Robin Wright, va debuta pe marile ecrane in filmul horror "Condemned".

Dylan Penn, in varsta de 22 de ani, care a imbratisat de curand si cariera de top-model, va juca rolul Mayei, cea mai tanara dintr-un grup de adolescenti. In urma unei infectii, acestia innebunesc si incep sa se ucida intre ei.

Scenariul si regia filmului sunt semnate de Eli Morgan Gesner, care a fost consultant de creatie pentru serialul "How to Make It in America", difuzat de televiziunea HBO.

Filmarile la aceasta pelicula vor incepe in luna aprilie, la New York, informeaza MEDIAFAX.

Dylan Frances Penn este primul copil al actorului Sean Penn, din casatoria acestuia cu actrita Robin Wright. Cei doi au fost casatoriti intre 1996 si 2010 si mai au impreuna un fiu, Hopper.

In prezent, Sean Penn are o relatie cu actrita Charlize Theron.

Sean Penn, in varsta de 53 de ani, are in spate o lunga cariera si a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", in 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, in 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciata de critici. El a castigat un al doilea premiu Oscar din cariera pentru interpretarea memorabila a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minoritatii homosexuale, din filmul "Milk - Pretul curajului".

Sean Penn a mai jucat in "Pomul vietii/ The Tree of Life", de Terrence Malick, si thrillerul politic "Tinta legitima/ Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame. Cel mai recent film al sau este "The Gunman", de Pierre Morel, in care joaca alaturi de Idris Elba si Javier Bardem, pelicula aflata in postproductie.

Robin Wright s-a nascut in 1966, incepandu-si cariera la varsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane in filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, si de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actrite, jucand si in "Robin Hood, printul hotilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendentii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Razbunarea/ The Crossing Guard" (1995) si "Moll Flanders" (1996).

Citeste si:
Noul concept Renault Twingo electric. Debut în 2026 și preț de sub...
Noul concept Renault Twingo...

Wright a mai jucat in "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", alaturi de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves si Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul International de Film de la Berlin in 2009. Wright joaca si in seria "House of Cards".

De asemenea, Robin Wright va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in thrillerul "A Most Wanted Man", bazat pe adaptarea cartii omonime a lui John Le Carré, in care joaca alaturi de regretatul Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe si Rachel McAdams.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.