Kylie Minogue a dezvaluit faptul ca i-ar placea sa isi realizeze un vis mai vechi si sa joace intr-unul dintre filmele viitoare din seria "James Bond", insa se teme ca este prea in varsta pentru un astfel de rol.

Artista, in varsta de 45 de ani, a declarat ca i-ar placea sa joace alaturi de actorul Daniel Craig in urmatorul film din franciza cinematografica "James Bond", considerand ca ar trebui sa faca acest lucru cat mai repede, intrucat are deja o varsta respectabila.

"As fi cea mai in varsta Bond girl, dar, bineinteles, ar fi minunat", a declarat Kylie Minogue.

Artista australiana ar calca astfel pe urmele unor actrite care au devenit celebre, precum Halle Berry, Naomie Harris si Gemma Arterton, dupa rolurile jucate in filmele dedicate faimosului agent 007. Totodata, Kylie Minogue spune ca i-ar placea sa joace mai des in filme.

"Cred ca ar trebui sa joc mai mult in filme, sa fac mai multe videoclipuri, sa iau lectii de actorie pentru a invata sa afisez un chip plin de incredere chiar si atunci cand nu ma simt deloc astfel. Insa in ceea ce priveste actoria adevarata, pot sa va spun ca sunt entuziasmata de ea", a declarat cantareata pentru Daily Star.

Artista australiana, care s-a despartit anul trecut de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, dupa o relatie de cinci ani, a vorbit si despre incercarile ei de a gasi "barbatul perfect".

"El trebuie sa fie sincer, amuzant si capabil sa faca fata personalitatii mele si stilului meu de viata. Trebuie, de asemenea, sa fie cineva pe care il admir", a spus cantareata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.