"Kings On Ice Olympic Gala", care urma sa aiba loc pe 5 aprilie, la Sala Polivalenta din Capitala, este reprogramata pentru data de 7 octombrie, iar patinatorul rus Evgeni Plusenko a confirmat prezenta sa la eveniment, informeaza organizatorii show-ului, Amphitrion.

Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a sustine evenimentul la data stabilita, cu noile confirmari anuntate, insa, din motive de ordin logistic, ca urmare a recentelor reprogramari ale reprezentatiilor incluse in traseul turneului din aceasta primavara, "Kings On Ice Olympic Gala" nu mai poate avea loc la data programata initial. Reprogramarea pentru toamna a spectacolului de la Bucuresti ii va permite si campionului olimpic Evgeni Plusenko sa se alature distributiei, se arata intr-un comunicat, transmite MEDIAFAX.

"Desi am depus toate eforturile pentru a prezenta «Gala Olimpica Kings On Ice» luna viitoare la Bucuresti, din cauza schimbarilor aparute in cadrul turneului, ce nu au tinut de noi, spectacolul se reprogrameaza pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine insa cu o veste buna: publicul din Romania va avea sansa de a-l revedea pe «regele ghetii» la Bucuresti, Evgeni Plushenko confirmand deja prezenta in cadrul reprezentatiei din toamna", a declarat Raluca Popescu, general manager Amphitrion.

Editia din toamna se va bucura de participarea celor mai indragiti si premiati reprezentanti ai patinajului artistic, ce vor sosi la Bucuresti cu programe apreciate si distinse la cele mai importante competitii sportive de gen, din distributia spectacolului facand parte, printre altii, Irina Slutskaya, cea mai premiata patinatoare din istoria Rusiei, Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Tomáš Verner si perechea Fiona Zaldua - Dmitri Sukanov. De asemenea, patinatorul rus Evgeni Plushenko, care isi anulase participarea la "Kings On Ice Olympic Gala" din data de 5 aprilie, din cauza unei interventii chirurgicale suferite la coloana, a confirmat ca va participa la editia din luna octombrie, unde va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera.

Citeste si:
R,Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
R,Moda și conduita la...

"Va multumesc din suflet pentru toate mesajele trimise si pentru sustinerea impresionanta pe care mi-ati aratat-o in aceasta perioada, toate gandurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteti publicul meu preferat si sunt extrem de fericit ca voi putea patina pentru voi, in Romania! Ne revedem in toamna, la Bucuresti!", a declarat campionul olimpic Evgeni Plushenko.

Schimbarea datei evenimentului nu afecteaza valabilitatea biletelor achizitionate deja, acestea putand fi utilizate pentru reprezentatia din 7 octombrie. Cei care nu mai pot ajunge la spectacolul programat pentru toamna acestui an au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea biletului de la punctele de vanzare de la care acesta a fost cumparat, in perioada 20 martie - 30 aprilie.

Biletele pentru spectacolul "Kings On Ice Olympic Gala" din data de 7 octombrie sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului, dar si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

Citeste si:
Țiriac, propunere UNICĂ pentru Guvern: Le pun pe masă 30 de...
Ion Țiriac, propunere UNICĂ...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.