The Rolling Stones si-a amanat turneul din Australia si Noua Zeelanda, marti, dupa ce iubita solistului Mick Jagger, creatoarea de moda L'Wren Scott, a fost descoperita decedata, aparent in urma unei sinucideri.

L'Wren Scott, in varsta de 49 de ani, fost model devenit stilist, a fost descoperita spanzurata cu o esarfa, luni dimineata, in luxosul ei apartament din Mahattan, New York.

Politia ancheteaza acest caz ca pe o sinucidere, iar testele biroului de medicina legala, care vor stabili cauza exacta a decesului, erau programate pentru marti.

"Membrii trupei The Rolling Stones va anunta cu profunda tristete si dezamagire amanarea celorlalte concerte ramase de sustinut in turneul «14 on Fire» din Australia si Noua Zeelanda, dupa moartea lui L'Wren Scott", se afirma in comunicatul de presa emis de grupul britanic.

Agentul de presa australian al trupei a cerut fanilor sa isi pastreze biletele pana la anuntarea unor noi dispozitii. Grupul britanic urma sa sustina sapte concerte in Australia si Noua Zeelanda, in cadrul turneului sau mondial, iar primul show din aceasta serie urma sa aiba loc miercuri seara, in orasul australian Perth.

Mick Jagger, in varsta de 70 de ani, care avea o relatie cu L'Wren Scott din anul 2001, a spus ca a petrecut multi ani minunati alaturi de creatoarea de moda.

"Inca ma chinuiesc sa inteleg cum iubita mea si cea mai buna prietena a mea a putut sa isi incheie viata intr-un fel atat de tragic", a declarat Mick Jagger pe site-ul sau oficial. "Era o prezenta minunata, iar talentul ei era admirat de multe persoane, nu doar de mine", a mai spus acesta.

Agentul de presa al creatoarei de moda a spus ca detaliile despre inmormantarea acesteia nu au fost deocamdata stabilite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.