Kanye West a fost condamnat, la Los Angeles, la doi ani de libertate conditionata si a primit ordin sa efectueze munca in serviciul comunitatii si sedinte de control al furiei, dupa ce a pledat nevinovat la acuzatiile de agresare a unui fotograf, in iulie 2013.

Kanye West, in varsta de 36 de ani, nu s-a prezentat la Tribunalul superior din Los Angeles, pledoaria de nevinovatie, fara contestarea acuzatiilor aduse, fiind sustinuta in fata judecatorilor de avocatul rapperului, Blair Berk.

Daniel Ramos, fotograful agresat pe 19 iulie 2013, pe Aeroportul din Los Angeles, a fost prezent la audiere, insotit de avocata sa, Gloria Allred.

Kanye West a fost condamnat la doi ani de libertate conditionata, 240 de ore de munca in serviciul comunitatii si 24 de sedinte terapeutice de control al acceselor de furie. Acesta va trebui sa se prezinte la tribunal pentru o audiere in vederea despagubirii partii vatamate, pe 17 iulie, scrie MEDIAFAX.

In august 2013, Daniel Ramos a deschis un proces civil impotriva rapperului Kanye West, pe care l-a acuzat de agresiune si neglijenta. O luna mai tarziu, rapperul Kanye West a fost pus oficial sub acuzare pentru agresiune si tentativa de furt, in urma unei altercatii pe care muzicianul american a avut-o cu acest fotograf pe Aeroportul International din Los Angeles.

O inregistrarea video a incidentului, publicata pe site-ul TMZ.com, il prezinta pe Kanye West in timp ce iese din aeroport, aruncand priviri ostile in directia fotografilor prezenti la fata locului. La un moment dat, rapperul american se opreste in fata unuia dintre fotografi si se napusteste asupra acestuia.

Frank Mateljan, purtatorul de cuvant al baroului avocatilor din Los Angeles, a afirmat la momentul respectiv ca rapperul a incercat sa ia echipamentul de fotografiat aflat in posesia lui Daniel Ramos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.