Revenit pe scena muzicala dupa o pauza de cateva luni Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, le-a multumit fanilor pentru "urarile de bine si de sanatate", apreciind ca "fiecare gand, mesaj, zambet, fotografie, incurajare" l-au ajutat si l-au "repus in pozitia verticala".

Suie Paparude s-a intors pe scena, dupa o pauza de cateva luni, pentru un concert care a avut loc, pe 14 martie, in Atelierul de Productie. In octombrie 2013, Michi (Mihai Campineanu) a suferit un infarct miocardic si a petrecut mai multe saptamani in spital, dupa care a avut o perioada de recuperare. La aproape cinci luni de la acel eveniment, Michi a revenit pe scena alaturi de colegii sai, Bean (Alexe Marius Andrei) si Hauteculture (Mihai Dobre), in Atelierul de Productie.

"Va multumesc voua, oameni buni. Voi ati fost si sunteti cei pe care i-am simtit aproape de mine zi de zi in toata aceasta perioada. Prin urarile de bine si de sanatate, adevarate, directe, sincere, emotionante, pline de optimism si incurajari, in momentele acelea dificile, m-ati mobilizat si m-ati ajutat enorm sa-mi revin si sa ajung cu bine langa voi, din nou. Fiecare gand, mesaj, zambet, fotografie, incurajare, telefon au ajutat si m-au repus in pozitia verticala. Va multumesc!", a fost mesajul publicat de Mihai Campineanu, duminica, pe Facebook, citat de MEDIAFAX.

Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, a suferit un infarct miocardic in noaptea de 19 spre 20 octombrie, la finalul unui concert sustinut la Timisoara. Colegii de trupa, care au si sunat la 112, afirmau ca acesta le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Campineanu a fost in coma indusa de medicamente, medicii spunand ca starea lui nu era "foarte incurajatoare", dar ca nu avea leziuni hemoragice cerebrale. Dupa ce a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.