Sarah Jessica Parker crede ca viata exista si in alte zone din Univers, iar oamenii urmeaza sa descopere acest lucru in viitorul apropiat.

Vedeta, in varsta de 48 de ani, care asigura vocea personajului Kira Supernova, sotia unui extraterestru care invadeaza Terra in filmul "Evadare de pe planeta Pamant/ Escape From Planet Earth" (2013), crede ca descrierile extraterestrilor facute de productiile de cinema si televiziune nu sunt foarte exacte, insa, cu toate acestea, este convinsa ca exista viata si pe alte planete, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Intrebata daca crede in existenta extraterestrilor, actrita a spus: "Nu. Ei bine, nu cred ca suntem singuri in Univers. Insa nu cred ca extraterestrii sunt asa cum i-am vazut noi pana acum pe marile si micile ecrane".

"Am descoperit ca exista apa si pe alte planete, iar acest fapt reprezinta o descoperire uriasa si importanta in universul stiintelor, nu-i asa? Asta sugereaza ca cineva sau ceva ar fi putut sa beneficieze de existenta acelei ape", a adaugat ea.

"Insa poarta ei costume ciudate, sunt ei isteti si isi spun lucruri dure unii altora si au acei ochi mari si blanzi? Ei bine, am dubii mari in legatura cu asta. Insa imi plac povestile care sunt spuse despre ei, aici, pe Terra", a spus actrita americana.

Personajul interpretat de actrita in filmul "Escape From Planet Earth" renunta la cariera pentru a-si creste copiii, iar Sarah Jessica Parker, care are trei copii - un baiat, James, si fiicele gemene Marion si Tabitha - cu sotul ei, actorul Matthew Broderick, considera ca povestea Kirei va fi pe gustul multor femei care se confrunta cu acelasi "conflict" in vietile lor.

Sarah Jessica Parker, in varsta de 48 de ani, a devenit celebra jucand in serialul de televiziune "Totul despre sex" (1998 - 2004), dar si in continuarile pentru marele ecran ale acestei productii.

Citeste si:
STUDIU Ghețarii de pe Terra se topesc într-un ritm accelerat
STUDIU Ghețarii de pe Terra...

Ulterior, ea a aparut intr-o serie de comedii, precum "Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu sotii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reusi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a castigat doua premii Emmy si patru Globuri de Aur, in schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de aceasta serie a castigat, alaturi de colegele de distributie, un premiu Zmeura de Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.