Artista australiana Kylie Minogue a declarat ca a acceptat, in sfarsit, faptul ca s-ar putea sa nu devina mama niciodata.

Potrivit jurnalistilor de la editia de weekend a tabloidului britanic Daily Mail, 2013 a fost un an tumultuos pentru Kylie Minogue.

Artista s-a despartit de iubitul ei, modelul spaniol in varsta de 35 de ani Andres Valencoso, in octombrie 2013, dupa o relatie de cinci ani, si-a schimbat echipa manageriala, a renuntat la asistentul ei personal cu care colabora de peste un deceniu si a devenit membru in juriul emisiunii-concurs "The Voice" din Marea Britanie - o decizie care marcheaza prima ei incursiune in universul complicat al concursurilor de talente televizate.

Totodata, cantareata australiana a declarat, pentru Daily Mail, ca a petrecut pentru prima data Revelionul de una singura.

"Nu mai facusem niciodata asa ceva. Am simtit ca nu voiam sa merg nicaieri. Chiar nu voiam sa merg la o petrecere doar pentru ca asa se presupune ca ar fi trebuit sa fac. Abia asteptam ca nimeni sa nu ma mai deranjeze in seara de Revelion si sa pot sa ma concentrez", a spus Kylie Minogue, citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.