Trupa irlandeza U2 a luat decizia de a amana lansarea noului ei album si a turneului mondial de promovare a acestuia pentru anul 2015 din cauza unor reprogramari ale sesiunilor de inregistrari pentru noul material discografic, informeaza contactmusic.com.

Potrivit Billboard.com, noul album al formatiei irlandeze se afla in lucru de multe luni, insa U2 doreste sa reprogrameze o serie de inrestrari de studio cu producatorii Ryan Tedder si Paul Epworth.

Presa internationala afirmase initial ca urmatorul album de studio al trupei U2 va fi lansat in vara acestui an, iar turneul mondial de promovare ar fi urmat sa debuteze in toamna, transmite MEDIAFAX.

"Vrem sa il lansam in aceasta vara", declara Bono pentru USA Today in luna ianuarie. "Insa nu vrem sa dezamagim pe nimeni", a continuat acesta.

Potrivit revistei Billboard, promotorul trupei irlandeze, compania Live Nation, a reprogramat deja noul turneu mondial al grupului U2 pentru vara anului 2015.

Cel mai recent turneu sustinut de U2, intitulat "360º Tour", a fost la randul sau amanat, insa a devenit apoi turneul cu cele mai mari incasari din istorie, obtinand incasari de 737 milioane de dolari in 2010 si 2011.

Precentul material de studio al formatiei irlandeze s-a intitulat "No Line on the Horizon " si a fost lansat pe piata in 2009.

Trupa U2 este alcatuita din basistul Adam Clayton, Bono (voce si chitara), Larry Mullen Jr. (tobe) si chitaristul The Edge. Trupa a castigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy si a vandut peste 150 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.