Kempes s-a alaturat evenimentului "Stelele rockului romanesc" care va avea loc pe pe 26 aprilie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Formatia Trooper prezinta la Arenele Romane un eveniment "fara precedent", care va reuni pe aceeasi scena artisti simbol ce au scris in timp pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare.

"Kempes este unul dintre putinii solisti ce au scris pagini intregi de istorie in cartea rockului romanesc. A reusit prin timbrul sau unic si prin prezenta scenica sa ajunga in sufletele ascultatorilor de rock. Tin minte perfect ziua in care am ascultat pentru prima oara vocea lui Ovidiu. Din acea zi a ramas mereu cu mine, in mintea mea. Sunt extrem de fericit ca s-a intors in tara si sunt onorat sa impart scena cu el in cadrul show-ului pe care il pregatim pentru 26 aprilie", a declarat Coiotu', solistul formatiei Trooper, citat de MEDIAFAX.

Recitalul formatiei Trooper se va imbina cu momente unice in care pe scena vor urca Cristi Minculescu & Nutu Olteanu (ex-Iris), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact), Eugen Mihaescu & Gabi Nicolau "Gurita" (Krypton), Ovidiu Lipan Tandarica ( Pasarea Rock, ex-Phoenix), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Victor Solomon & Florian Stoica (ex-Conexiuni) si Kempes (ex-Cargo).

Astfel, pe 26 aprilie spectatorii vor calatori in timp cu "Trenul Fara Nas" si vor afla ce inseamna "Destin", o vor reintalni pe "Fata Din Vis", vor rupe "Lanturile", ii vor regasi pe "Luca", "Vecina", "Stere", "Adeline", "Tanta" si "Stan", vor cunoaste "Viata de rocker", iar la final vor fi "Tari ca muntii".

Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete: 1 - 100 de lei (meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu), 2 - 50 de lei (acces general). Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, dar si online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Citeste si:
Concertul Rock Legends a fost ANULAT
Concertul Rock Legends a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.