O tanara a fost arestata dupa ce a fost gasita dormind intr-unul dintre dormitoarele casei cantaretului Justin Bieber din Atlanta.

Qianying Zhao, dintr-o suburbie din Atlanta, a fost gasita dormind intr-un dormitor din domiciliul artistului de catre nepoata proprietarului, in cursul zilei de miercuri, informeaza MEDIAFAX.

Aceasta a sunat politia, care a venit la fata locului si a trezit femeia. Aceasta a sustinut ca l-a cunoscut pe Justin Bieber pe platforma Twitter si ca l-a vizitat pe acesta pentru o petrecere aniversara.

Qianying Zhao a fost arestata pentru incalcarea abuziva a proprietatii, iar ancheta este in curs.

Intrebata de politisti daca il cunoaste personal pe Bieber, tanara a afirmat ca este prietena cu cantaretul. Cu toate acestea, politia nu a crezut afirmatiile femeii si presupune ca aceasta face parte dintre numerosii fani care il hartuiesc pe Justin Bieber pe platforma Twitter si in viata reala.

Nu s-a stabilit cu exactitate daca Justin Bieber - care s-a mutat recent in Atlanta in urma unei serii de incidente si conflicte cu vecinii sai din California - era acasa in momentul in care a fost gasita femeia.

Recent, single-ul lui Justin Bieber, "Baby", din 2010, a obtinut numarul record de peste un miliard de vizualizari pe YouTube.

Justin Bieber a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.