Cristi Minculescu, care in urma cu un an a anuntat ca paraseste definitiv grupul Iris si s-a stabilit in Germania, revine pe scena muzicala romaneasca si va sustine, in luna martie, o serie de concerte alaturi de Nutu Olteanu, Anders Diephuis si Ken Sundberg.

In urma cu peste un an, Cristi Minculescu, vocea care a dat marca inconfundabila a trupei Iris, a anuntat ca paraseste definitiv grupul alaturi de care a cunoscut consacrarea deplina. Mai mult decat atat, artistul s-a stabilit in Germania, la Regensburg, impreuna cu familia, si a comunicat public, in repetate randuri, ca este vorba despre o hotarare definitiva, dar ca el ramane deschis oricaror colaborari artistice si ca va reveni in Romania ori de cate ori va fi solicitat sa sustina concerte.

Ideea unei colaborari intre Nutu Olteanu si Cristi Minculescu s-a materializat la insistentele Fundatiei Phoenix, care il reprezinta pe Cristi Minculescu. Fondator al trupei Iris, alaturi de Emil Lechinteanu, compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in epoca de glorie absoluta din anii '80, Nutu s-a stabilit in Suedia la inceputul anilor '90, urmandu-si cariera de instrumentist, vocalist si profesor de muzica, scrie MEDIAFAX.

Astfel, Cristi Minculescu si Nutu Olteanu vor sustine o serie de concerte in tara. Noului proiect i s-au alaturat si doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis si Ken Sundberg.

Concertele vor avea loc in urmatoarele orase: Alba Iulia (Casa de Cultura a Sindicatelor, 26 martie), Sibiu (Club Oldies, 27 martie), Ramnicu-Valcea (Taverna Coroana Sarbeasca, 28 martie) si Bucuresti (Club Route 66, 29 martie).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.