Legendarul artist Bob Dylan revine in Romania, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, pe 25 iunie, informeaza organizatorii evenimentului, D&D East Entertainment.

Acesta este al doilea concert pe care artistul il sustine in Romania si, totodata, primul lui spectacol pe scena Salii Palatului. Bob Dylan a concertat la Bucuresti in iunie 2010, in cadrul Never Ending Tour - sirul de reprezentatii neintrerupte ale cantaretului, inceput in iunie 1988.

Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului al XX-lea, fiind un simbol al inovatiei in muzica si cultura, primul artist care a imbinat muzica populara cu ambitiile intelectuale.

Bob Dylan a castigat numeroase distinctii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un Oscar si un Glob de Aur. A fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame, in anul 2000 a primit Polar Music Prize, iar, in 2012, presedintele american Barack Obama i-a decernat Medalia pentru Libertate (Medal of Freedom).

Actualul turneu mondial - "Never Ending Tour" - il aduce pe artist si in Romania, pentru un show live de exceptie, alaturi de trupa sa. Inainte de a ajunge in Romania, Dylan va avea concerte in Japonia, Irlanda, Slovacia, Austria, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia si Finlanda.

Biletele pentru concertul lui Bob Dylan vor fi puse in vanzare miercuri, de la ora 10.00, prin reteaua Eventim, dar si online, pe www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.