Rickey Charles Goodrich, fostul manager financiar al trupei Pearl Jam, a fost condamnat, vineri, la 14 luni de inchisoare cu executare, pentru ca si-a folosit pozitia pe care a detinut-o in cadrul formatiei pentru a fura o suma de 380.000 de dolari.

Acesta a fost condamnat, vineri, de o instanta de judecata din statul american Washington, potrivit unui anunt al reprezentantilor instantei.

Rickey Charles Goodrich, in varsta de 55 de ani, s-a confruntat initial cu 33 de capete de acuzare, insa in luna decembrie acesta a pledat vinovat la sase din aceste capete de acuzare formulate impotriva lui, pentru furt de gradul 1.

"(Goodrich, n.r.) va ramane liber in urmatoarele doua saptamani pentru a-si pune afacerile in ordine si pentru a face demersurile in vederea restituirii sumei furate", a declarat un oficial. "El va incepe sa isi ispaseasca pedeapsa incepand din 14 martie", a mai spus oficialul, scrie MEDIAFAX.

Goodrich a fost director financiar al Pearl Jam prin intermediul companiei Curtis Management, de la care a fost concediat in septembrie 2010.

Pearl Jam este o trupa americana de rock alternativ, infiintata in Seattle, in 1990. Membrii formatiei sunt Eddie Vedder (solist vocal, chitara), Jeff Ament (chitara bas), Stone Gossard (chitara), Mike McCready (chitara principal) si Matt Cameron (tobe), fostul tobosar al trupei Soundgarden.

Trupa rock Pearl Jam a vandut peste 30 de milioane de albume in Statele Unite ale Americii si peste 60 de milioane de albume in lumea intreaga, fiind considerata una dintre formatiile deceniului trecut cu cea mai mare influenta asupra publicului si a industriei muzicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.