Vocalul formatiei de metalcore As I Lay Dying, a pledat vinovat la acuzatia de tentativa de asasinare a sotiei sale, de care s-a despartit in 2012, el angajand in acest scop un asasin profesionist - care era in realitate un politist ce lucra sub acoperire.

Cantaretul, care initial a negat acuzatiile, ar putea fi condamnat la noua ani de inchisoare pentru tentativa de omor, iar, pana la pronuntarea sentintei, in luna mai, la Tribunalul superior din Vista, California, va ramane in stare de libertate, dupa plata unei cautiuni de 2 milioane de dolari.

Initial, Lambesis si-a rugat antrenorul personal sa il ajute sa scape de sotia lui, Meggan, sustinand ca aceasta i-a restrictionat vizitele la cei trei copii adoptati, dupa ce au depus actele de divort, in septembrie 2012, informeaza MEDIAFAX.

Planurile acestuia au fost insa dejucate de politie, care a trimis un ajutor de serif sub acoperire sa se intalneasca cu Lambesis. Solistul s-a intalnit cu agentul de politie, care s-a dat drept asasin platit, cu numele conspirativ "Red", si i-a inmanat suma de 1.000 de dolari, precum si adresa sotiei sale si codul de securitate de la domiciliul acesteia.

Agentul sub acoperire Howard Bradley, de fapt, ajutor de serif la departamentul de politie din districtul San Diego, a depus marturie, in 2013, cu privire la faptul ca s-a intalnit cu Lambesis la o librarie din Oceanside si ca acesta i-a spus ca dorea ca sotia lui "sa dispara".

Bradley a precizat ca l-a intrebat direct pe Lambesis daca vrea ca sotia lui sa fie ucisa, iar cantaretul a raspuns: "Da, vreau".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.