Vedeta americana Nicolas Cage va deveni bunic, la varsta de 50 de ani, sotia fiului sau Weston Cage fiind insarcinata.

Sotia lui Weston Cage, Danielle, a anuntat ca este insarcinata in timpul unei strangeri de fonduri, organizata sambata, in Beverly Hills, Los Angeles, de Kasem Cares Foundation, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

"Este baiat, sunt in culmea fericirii. Nu a fost ceva planuit, dar ne bucuram foarte mult", a declarat pentru revista Closer Weekly Danielle Cage, care s-a casatorit cu fiul lui Nicolas Cage pe 11 noiembrie 2013.

Potrivit declaratiilor lui Weston, Nicolas Cage este, de asemenea, foarte fericit.

"Reactia lui a fost de bucurie pura si incantare. Familia este foarte importanta pentru noi. Vorbesc in fiecare zi cu tatal meu, iar Danielle si cu mine i-am trimis ecografia care a confirmat, de fapt, ce banuiam", a afirmat Weston Cage pentru Closer Weekly.

In februarie anul acesta, Nicolas Cage a revenit in Romania pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", in regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce incepe sa isi piarda vederea in timpul ultimei sale misiuni. Filmarile pentru aceasta productie au loc in Bucuresti si la studiourile Castel Film, conform imdb.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.