Votat anul trecut cel mai frumos barbat de pe planeta, Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, in varsta de 34 de ani, a dezvaluit faptul ca sufera de deficit de atentie/ tulburare hiperkinetica.

Muzicianul american a filmat cu aceasta ocazie un spot in cadrul campaniei "Own It", in care vorbeste despre boala sa si spera ca aceasta dezvaluire ii va inspira pe ceilalti pacienti din lumea intreaga, indemnandu-i sa solicite ajutor medical de specialitate, informeaza music-news.com.

"Daca cineva m-ar contacta si mi-ar spune ca ceea ce am spus eu l-a ajutat sa isi controleze mai bine boala - sau daca cineva ar veni la mine si mi-ar spune: «am nevoie de ajutor, ce imi sugerezi?», atunci primul lucru pe care l-as face ar fi sa ii sugerez sa ceara ajutor medical de specialitate. Consultati un medic!", a declarat Adam Levine pentru Us Weekly.

Adam, care este logodit cu Behati Prinsloo, model al casei Victoria's Secret, vorbeste in aceasta reclama despre lupta lui cu ADHD.

"Atunci cand am fost diagnosticat prima data cu ADHD nu a fost o surpriza pentru ca aveam probleme cu puterea de concentrare in liceu", a spus el, citat de MEDIAFAX.

"Iar acum, cred ca oamenii remarca ADHD-ul meu la varsta adulta, in viata de zi cu zi. De multe ori pur si simplu nu pot sa fiu atent", a completat muzicianul.

Adam Levine a marturisit, totodata, ca a suferit in adolescenta si din cauza acneii, iar din acest motiv a ales sa sprijine ProActiv, o companie care promoveaza o linie de produse cosmetice pentru ingrijirea tenului.

"Imi place sa ma asigur intotdeauna ca indiferent de produsele pe care le promovez sau de lucrurile despre care vorbesc, acestea reprezinta ceva cu care eu am avut o legatura personala", a adaugat muzicianul american.

Formatia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odata cu lansarea albumului de debut - "Songs About Jane", in 2002, pentru care a fost recompensata cu un premiu Grammy. Trupa americana a lansat patru albume de studio, care s-au vandut in peste 27 milioane de copii pe plan mondial

Citeste si:
De ce boală suferă Nicoleta Nucă. A ținut totul ascuns până acum:...
De ce boală suferă Nicoleta...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.