Cantareata Rihanna va colabora din nou cu Eminem, alaturi de care artista nascuta in Barbados va sustine un turneu comun in Statele Unite ale Americii, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Cei doi artisti au colaborat recent la single-ul "The Monster", o piesa extrasa de pe cel de-al optulea album al rapperului, "The Marshall Mathers LP 2", si au decis sa duca aceasta colaborare la un nivel si mai inalt, anuntand ca vor sustine impreuna concerte in trei orase nord-americane in vara acestui an.

Potrivit MEDIAFAX, orasele anuntate din acest turneu comun sunt New York, Los Angeles si Detroit (orasul natal al rapperului, n.r.). Nu au fost anuntate deocamdata datele pentru aceste concerte si nici arenele sau salile unde vor avea loc cele trei show-uri.

Rihanna si Eminem au colaborat pentru prima data in 2010 la cantecul "Love The Way You Lie" si s-au reunit din nou dupa trei ani pentru a inregistra piesa "The Monster", lansata in octombrie 2013.

Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, anul trecut, Eminem spunea ca acea colaborare nu era "neaparat o continuare, in sensul de «revizitare»" a conceptului la care au colaborat in trecut. "Pentru mine, e mai mult un fel de narav, e mai mult un fel de nostalgie", a adaugat Eminem.

In videoclipul piesei "The Monster", Rihanna joaca rolul psihologului rapperului si il obliga pe acesta sa isi identifice "demonii" interiori, facandu-l sa urmareasca un DVD intitulat "The Eminem Show", prezentand intr-o noua lumina lupta muzicianului cu violenta, dependenta si problemele familiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.