Printesa Madeleine a Suediei a nascut o fetita. Tanara mama, in varsta de 31 de ani, s-a casatorit cu expertul american in finante Christopher O'Neill in iunie 2013.

Cei doi, care locuiesc la New York, au anuntat in septembrie ca primul lor copil se va naste in 2014.

"Oficiul Maresalului Regatului va anunta cu mare bucurie ca printesa Madeleine a nascut o fetita, pe 20 februarie, la New York, la ora locala 22.41. Atat mama, cat si bebelusul se simt bine", se precizeaza in comunicatul emis de autoritatile suedeze, citate de MEDIAFAX.

Madeleine, fiica cea mica a regelui Carl XVI Gustaf si al reginei Silvia, s-a casatorit pe 8 iunie cu Chris O'Neill, in prezenta a peste 500 de invitati in randul carora s-au aflat numerosi reprezentanti ai caselor regale europene.

Cuplul locuieste la New York, unde printesa Madeleine lucreaza ca voluntar pentru World Childhood Foundation, o asociatie de caritate infiintata in 1999 de mama ei, regina Silvia.

Fiica printesei Madeleine a devenit cel de-al doilea nepot al cuplului regal suedez. Regele Carl XVI Gustaf si regina Silvia au devenit deja bunici in februarie 2012, atunci cand printesa mostenitoare Victoria a nascut o fetita care a primit numele Estelle.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.