Trupa australiana AC/DC va sarbatori implinirea a 40 de ani de activitate prin 40 de concerte pe care le va sustine in jurul lumii in 2014, in paralel cu inregistrarea pieselor pentru un nou album de studio, primul din ultimii cinci ani.

Solistul grupului australian, Brian Johnson, a dezvaluit faptul ca intentioneaza sa intre intr-un studio de inregistrari din orasul canadian Vancouver, alaturi de colegii sai, in luna mai.

El a declarat, totodata, pentru un post de radio american, vineri, ca trupa din care face parte nu a mai aparut in public recent intrucat unul dintre membrii formatiei a avut o problema de sanatate.

"Unul dintre noi a fost destul de bolnav, dar nu am vrut sa spunem nimic despre asta, am fost foarte discreti in legatura cu acest lucru. Iar el este foarte mandru. Insa cred ca vom intra in studiouri in luna mai", a spus Brian Johnson, scrie MEDIAFAX.

"Se implinesc 40 de ani de cand s-a infiintat trupa si cred ca vom incerca sa sustinem 40 de concerte, pentru a le multumi fanilor pentru loialitatea lor nemuritoare. Sincer, fanii nostri sunt cei mai buni din lume si noi ii apreciem pe fiecare dintre ei. Asadar, asa cum am spus, va trebui sa iesim pe scena, chiar daca am imbatranit. Au trecut patru ani (de la ultimul turneu) si abia astept sa cantam din nou", a adaugat solistul trupei australiene.

Trupa de hard rock AC/DC a fost infiintata la Sydney in 1973 si este formata din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitara solo), Malcolm Young (chitara ritmica), Cliff Williams (bas) si Phil Rudd (baterie).

Intr-o cariera de patru decenii, formatia australiana a lansat numeroase piese de succes precum "Back in Black", "Big Jack", "Thunderstruck", "Black Ice", "You Shook Me All Night Long", "Let There Be Rock", "Highway to Hell" si "For Those About to Rock (We Salute You)", iar albumele sale s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.