Actrita americana Susan Sarandon, in varsta de 67 de ani, va deveni bunica, fiica acesteia, actrita Eva Amurri Martino, si sotul sau, jucatorul de fotbal american Kyle Martino, urmand sa aiba un copil, la sfarsitul acestui an.

"Sa avem o familie a fost mereu o prioritate pentru amandoi si nu putem fi mai fericiti", a declarat viitoarea mama pentru people.com.

Actrita Eva Amurri Martino si jucatorul de fotbal american Kyle Martino s-au casatorit in 2011.

Eva Amurri s-a nascut in New York, fiind fiica regizorului italian Franco Amurri si a actritei americane Susan Sarandon. Amurri a debutat in filme prin roluri mici, in peliculele in care mama sa, Susan Sarandon, juca: "Bob Roberts"(1992), "Visand la Beverly Hills/ Anywhere But Here" (1999) si "Admiratoarele... din '60/ The Banger Sisters"(2002). A continuat cu roluri mai mari in filmele "Amintiri din abis/ The Life Before Her Eyes" (2007), "Drumul spre maturitate/ Middle Of Nowhere"(2008) si aparitii episodice in serialele "Californication" si "House".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.