Fanii culturii irlandeze pot petrece Saint Patrick's Day cu o portie de umor autentic, la The Irish Comedy Festival, care va avea loc pe 17 martie, de la ora 20.00, la Hard Rock Cafe din Capitala, unde sunt invitati trei dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Irlanda.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, spectacolul din data de 17 martie ii are ca invitati pe trei dintre cei mai savurosi artisti de stand-up comedy din Irlanda, Derek Ryan, Michael Porter si Kieran Lawless, intr-un eveniment organizat in premiera in Capitala, toate momentele desfasurandu-se in limba engleza.

Ryan Derek si-a inceput cariera in 2005, avand un portofoliu de scheciuri foarte diversificat. Bun povestitor, Derek este un artist extrem de versatil, fapt care i-a asigurat prezenta in numeroase cluburi de profil din Irlanda, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Ryan este, totodata, unul dintre preferatii festivalurilor de comedie precum Edinburgh Fringe, Kilkenny Fringe, Galway Comedy Festival si The Electric Picnic, presa de specialitate laudandu-i in repetate randuri show-urile live.

Michael Porter s-a lansat in 2009, la o sesiune de Open Mic in Derry/ Londonderry, fiind un personaj exuberant si volubil, dar fara prea multe cunostinte in arta stand-up. Inceputul stangaci nu l-a tinut insa departe de scena, umorul ajutandu-l sa-si defineasca treptat stilul, devenind rapid unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti de gen din Irlanda. Ca o dovada in plus a talentului sau, Michael a ajuns primul actor de stand-up comedy din Irlanda de Nord invitat sa participe la festivalul London Irish Comedy din Londra.

Kieran Lawless este unul dintre cei mai buni reprezentanti ai fenomenului stand-up comedy din Irlanda, fiind mereu o prezenta foarte placuta pe scena. Relaxat, natural, charismatic, Kieran interactioneaza foarte usor cu publicul, punctul sau forte fiind relatia foarte speciala pe care o construieste rapid cu spectatorii de alta nationalitate. Experienta acumulata pana in prezent l-a ajutat sa-si modeleze stilul de interpretare, devenit foarte dinamic si alert, jongland abil cu glume extrem de apreciate de spectatori. Kieran este, totodata, si unul dintre cei mai premiati performeri ai genului, avand in palmares numeroase titluri si premii castigate in competitiile de profil.

Celor trei irlandezi li se vor alatura doi dintre cei mai cunoscuti actori de stand-up din Romania: Toma Alexandru, proaspat castigator al unei competitii open mic in engleza la Comedy Store in Londra, si Sergiu Floroaia, devenit recent primul roman de pe Comedy Central cu un show de stand-up in engleza.

Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.