Celebrul actor Samuel L. Jackson a fost confundat cu Laurence Fishburne de prezentatorul unei emisiuni de pe postul TV KTLA, care i-a cerut actorului parerea despre o reclama difuzata in timpul pauzei galei Super Bowl, din 2 februarie, in care aparea de fapt starul seriei "Matrix".

Intr-un interviu pe care Sam Rubin i l-a luat lui Samuel L. Jackson, intrat in direct la o emisiune de pe postul TV KTLA, prezentatorul a facut o gafa grosolana cand l-a intrebat pe actor care a fost reactia fanilor dupa reclama difuzata in pauza galei Super Bowl (finala campionatului de fotbal american).

"Ati primit numeroase reactii dupa reclama aceea de la Super Bowl?", a intrebat Rubin, referindu-se la reclama pentru automobilul Kia in care aparea de fapt Laurence Fishburne.

"Ce reclama la Super Bowl?", a raspuns actorul, cu o expresie derutata pe chip.

Dupa cateva clipe de tacere stanjenitoare, prezentatorul TV a incercat sa puna alte intrebari, insa Samuel L. Jackson a izbucnit si a corectat gafa prezentatorului pe un ton vehement.

"Nu sunt Laurence Fishburne. Nu semanam. Poate ca suntem negri si faimosi, dar nu semanam. (...) Esti reporter de divertisment pentru acest post? Si nu stii sa faci diferenta dintre mine si Laurence Fishburne? Nu cred ca vei avea o cariera foarte lunga", a ripostat Samuel L. Jackson, adaugand ca si el a jucat intr-o reclama, dar pentru un card de credit, ca si Morgan Freeman, de altfel.

"Sunt mai multi tipi de culoare care fac reclame. Eu sunt tipul de culoare din reclama cu replica «Ce e in portofelul tau?». Morgan Freeman este celalalt tip de culoare dintr-o reclama la carti de credit. Poti sa-i auzi doar vocea, asa ca probabil n-ai cum sa il confunzi cu Laurence Fishburne", a mai spus acesta, citat de MEDIAFAX.

Dupa acel interviu, Sam Rubin si-a cerut scuze in direct.

"Sunt extrem de jenat de acest incident si imi cer mii de scuze fata de Samuel L. Jackson si fata de oricine ar fi putut fi jignit de aceasta eroare de diletant", a spus Rubin la finalul emisiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.