Quentin Tarantino a alimentat zvonurile potrivit carora ar avea o relatie cu Grace Jones, dupa ce renumitul cineast american si actrita de culoare au adoptat un comportament mai mult decat prietenos unul fata de celalalt, vineri seara, intr-un club din New York.

Quentin Tarantino a participat la petrecerea organizata pentru a marca inceputul Saptamanii modei de la New York, in clubul Up and Down din Manhattan. La aceeasi petrecere, ce a avut loc vineri seara, a fost prezenta si actrita si modelul Grace Jones.

Cei doi i-au uluit pe ceilalti invitati prin comportamentul lor "tactil", afirma o sursa, citata de New York Post.

"Se pipaiau tot timpul. S-au sarutat in mijlocul clubului", a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit presei internationale, Grace Jones se afla de mai multi ani intr-o relatie deschisa cu actorul danez Sven-Ole Thorsen, in timp ce Tarantino este celibatar, scrie MEDIAFAX.

Modelul, actrita si cantareata jamaicana Grace Jones, in varsta de 65 de ani, si-a inceput cariera lucrand ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent si Kenzo Takada si pozand pentru reviste de renume - Elle, Vogue si Stern. S-a lansat si in muzica, avand succes cu albumele "Warm Leatherette" (1980), "Nightclubbing" (1981) si "Slave to the Rhythm" (1985). Dupa ce a jucat in mai multe filme de categorie B in anii '70 si '80, a intrat in mainstream in 1984 cu rolul din SF-ul "Conan the Destroyer", in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, cu rolul din "A View to a Kill", un lungmetraj din seria "James Bond", lansat in 1985, si cu rolul unui vampir feroce in filmul "Vamp" din 1986. Prin stilul ei vestimentar avangardist, Grace Jones a influentat o serie de artisti de seama din industria de divertisment, precum Lady Gaga, Rihanna, Nile Rodgers si Basemant Jaxx.

Grace Jones, o prezenta constanta in celebrul club newyorkez Studio 54, a fost casatorita de doua ori - cu producatorul Chris Stanley, cu care s-a casatorit in 1989, si cu bodyguardul Atila Altaunbay, cu care s-a casatorit in 1996 - si o relatie de patru ani cu actorul suedez Dolph Lundgren, fostul ei bodyguard, pe care l-a ajutat sa debuteze in cinematografie cu un rol in "A View to a Kill". In urma relatiei cu colaboratorul ei Jean-Paul Goude, actrita jamaicana are un fiu, Paolo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.