Actorul Neil Patrick Harris a primit titlul de barbatul anului din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, in cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiaza un obicei datand din secolul al XVIII-lea.

Membrii asociatiei Hasty Pudding Theatricals de la Harvard acorda in fiecare an titlul de femeia, respectiv barbatul anului unui artist care s-a remarcat nu numai la Hollywood, ci si pe scena de teatru sau in alte domenii. Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat in 1795, reprezinta cea mai veche trupa de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.

Castigatorii primesc o oala de budinca aurita, o traditie care dateaza din 1795, cand 21 de studenti de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului club sa aduca "o oala de budinca de cereale" la intalnirile lor, scrie MEDIAFAX.

La ceremonia de decernare a titlului de barbatul anului, care a avut loc vineri, la Universitatea Harvard, Neil Patrick Harris a oferit audientei o imagine inedita. Actorul a purtat o peruca si pantofi cu tocuri inalte.

Dupa ce a acceptat prestigiosul trofeu, actorul in varsta de 40 de ani a glumit spunand ca "s-a simtit remarcabil pe tocuri".

Pe de alta parte, titlul de femeia anului din partea Universitatii Harvard a fost acordat, pe 30 ianuarie, actritei Helen Mirren.

Anul trecut, titlul de femeia anului a revenit actritei Marion Cotillard, in timp ce actorul Kiefer Sutherland a fost desemnat barbatul anului.

Neil Patrik Harris, protagonistul serialului de comedie "How I Met Your Mother", difuzat de televiziunea americana CBS, se afla pe locul al patrulea in topul celor mai bine platiti actori de televiziune din SUA, cu un onorariu de 15 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.