Formatia rock The Cure va lansa un nou album, intitulat "4:14 Scream", al paisprezecelea din cariera, inregistrat in paralel cu cel mai recent album de studio al trupei, "4:13 Dream", aparut in 2008.

Lansarea albumului, a carui data urmeaza a fi stabilita, va fi insotita de un turneu mondial, programat sa inceapa la sfarsitul anului 2014, si de lansarea unui DVD cu concerte live. In timpul turneului, The Cure va relua conceptul Trilogy Tour, in cadrul caruia trupa interpreteaza integral trei albume din discografia proprie, scrie MEDIAFAX.

In 2002, formatia britanica a ales, pentru seria de concerte din Europa, albumele "Pornography", "Disintegration" si "Bloodflowers". In 2011, a fost randul albumelor "Seventeen Seconds", "Faith" si "Three Imaginary Boys" sa fie cantate live, iar pentru turneul din anul acesta, The Cure se intoarce la anii '80, cu albumele "The Top", "The Head on the Door" si "Kiss Me Kiss Me Kiss Me".

Infiintata in 1976, in plina miscare post-punk, trupa The Cure este considerata o deschizatoare de drumuri, pe scena anilor '80, a rockului alternativ britanic. The Cure a trecut prin mai multe schimbari de componenta, vocalistul, chitaristul si principalul compozitor, Robert Smith, fiind singurul membru constant al trupei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.