Concertul 30 Seconds To Mars de la Bucuresti a fost reprogramat, din motive logistice, pentru 5 iulie, cu o zi mai tarziu fata data anuntata initial, biletele cumparate deja ramanand valabile.

"Speram ca aceasta schimbare de data nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece consideram, ca ziua de sambata, una mult mai accesibila publicului din toata tara. Credem ca aceasta schimbare va fi in beneficiul fanilor, dar si a iubitorilor de muzica live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in Romania", au declarat organizatorii concertului, D&D East Entertainment si East European Production, potrivit unui comunicat de presa.

Conform declaratiei solistului trupei, Jared Leto, "Europa a devenit a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati de reintoarcerea pe batranul continent".

Pe 5 iulie, la Bucuresti, 30 Seconds To Mars va promova cel mai recent album al sau "Love Lust Faith + Dreams", promitand publicului un eveniment de neuitat.

Lansat la casa de discuri Polydor Records, "Love Lust Faith + Dreams" - albumul ce da si numele turneului - a inregistrat un mare succes in intreaga lume, clasandu-se pe locul al cincilea in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia si Polonia si pe locul al saselea in SUA si Canada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.