Actrita Meg Ryan isi va face debutul regizoral cu "Ithaca", o ecranizare a romanului "Comedia umana", de William Saroyan, filmul urmand sa fie produs de Tom Hanks si de Gary Goetzman, fondatorii companiei de productie Playtone.

Actiunea filmului se petrece in 1942, in Ithaca, un orasel californian din San Joaquin Valley, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Dupa ce fratele sau mai mare pleaca la razboi, Homer Macauley, in varsta de 14 ani, se angajeaza curier de noapte la un oficiu telegrafic pentru a-si ajuta mama vaduva, iar in timpul zilei merge la scoala. In timp ce duce mesajele de dragoste sau, dimpotriva, care anunta moartea sau ranirea pe campul de lupta, Homer devine martor al sperantei si suferintei semenilor sai.

Alaturi de Meg Ryan, din distributie vor mai face parte fiul acesteia, Jack Quaid, Sam Shepard si Melanie Griffith.

Scenariul ii apartine lui Erik Jendresen (scenaristul serialului "Camarazi de razboi/ Band of Brothers", 2001), iar filmarile vor incepe la vara, scrie MEDIAFAX.

Meg Ryan, pe numele sau real Margaret Mary Emily Anne Hyra, nascuta pe 19 noiembrie 1961, este o actrita americana, devenita celebra datorita rolurilor din comediile romantice in care a fost distribuita in anii '90. Cinci din aceste filme - "Cand Harry o intalneste pe Sally", "Nopti albe in Seattle", "Un sarut de milioane", "Ingerul pazitor" si "Mesaj pentru tine" - au avut incasari totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial. Ryan a fost de trei ori nominalizata la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Cand Harry o intalneste pe Sally", "Nopti albe in Seattle" si "Mesaj pentru tine", in ultimele doua jucand alaturi de Tom Hanks. De asemenea, Meg Ryan si Tom Hanks au mai jucat impreuna in comedia romantica "Joe impotriva vulcanului" (1990), de John Patrick Shanley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.