Jerry Seinfeld a confirmat faptul ca actorii din serialul de comedie "Seinfeld" se vor reuni pentru un nou proiect care va fi lansat in viitorul apropiat.

"Proiectul secret" al lui Jerry Seinfeld - despre care actorul american a evitat sa vorbeasca intr-un interviu acordat, luna trecuta, pentru platforma online Reddit - reprezinta de fapt o reunire a actorilor principali din "Seinfeld", a declarat joi creatorul si protagonistul acestui indragit serial de comedie.

Invitat in emisiunea "Boomer & Carton" difuzata de postul american de radio WFAN, joi dimineata, Jerry Seinfeld a trebuit sa raspunda unui veritabil "bombardament" de intrebari care aveau legatura cu o fotografie realizata pe 13 ianuarie, in care aparea alaturi de Jason Alexander, interpretul personajului George Costanza, in restaurantul folosit adeseori ca fundal pentru multe dintre episoadele din serialul "Seinfeld".

Jerry Seinfeld a spus ca noul proiect nu este o reclama, nici un episod pentru serialul sau pe internet "Comedians in Cars Getting Coffee". Desi nu a oferit prea multe detalii, actorul a spus ca Jason Alexander va juca din nou personajul George Costanza, iar celelalte personaje principale din "Seinfeld" vor fi si ele prezente in noul proiect, scrie MEIDAFAX.

El a spus ca noul proiect TV reprezinta "o forma mai scurta" si "unica", care il va implica intr-o anumita masura si pe Larry David (celalalt creator al serialului "Seinfeld", n.r.) si ca productia va fi disponibila "foarte, foarte curand".

Nu este insa pentru prima data cand actorii principali din "Seinfeld" se reunesc dupa incheierea serialului. Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus si Michael Richards au aparut pentru ultima data impreuna in 2009, intr-un episod al serialului "Curb Your Enthusiasm", care il are ca producator si protagonist pe Larry David.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.