Cantareata australiana Kylie Minogue va lansa un nou album de studio, intitulat "Kiss Me Once", pe 17 martie.

Dupa ce a fost piratat si distribuit pe internet saptamana trecuta, "Into The Blue", primul single de pe noul disc al artistei, va fi lansat oficial pe 9 martie.

Noul material discografic include 11 cantece si reprezinta primul album de studio inregistrat de Kylie Minogue dupa discul "Aphrodite" din 2010. Artista australiana a lansat in 2012 si o compilatie, "The Abbey Road Sessions", care a cuprins 16 piese celebre si reorchestrate, scrie MEDIAFAX.

Pentru albumul "Kiss Me Once", Kylie Minogue a colaborat cu producatorii muzicali Pharrell Williams, Greg Kurstin, MNEK si Ariel Rechtshaid.

Cantareata australiana face parte din juriul emisiunii-concurs "The Voice", difuzata de BBC One, alaturi de Tom Jones, Will.i.am si Ricky Wilson - solistul trupei Kaiser Chiefs. Anul trecut, Kylie Minogue a anuntat ca a semnat un contract cu Roc Nation, compania de management artistic detinuta de Jay Z.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.