Top-modelul german Heidi Klum s-a despartit de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, dupa o relatie care a durat aproximativ un an si jumatate.

Potrivit publicatiei americane, despartirea celebrului top-model german, care are si cetatenie americana din 2008, de iubitul ei s-a produs in urma cu cateva saptamani.

Heidi Klum, in varsta de 40 de ani, a inceput relatia cu Martin Kirsten, in varsta de 41 de ani, la cateva luni dupa ce a depus actele prin care solicita divortul de cantaretul Seal, punand astfel capat unui mariaj care a durat sapte ani, scrie MEDIAFAX.

Kirsten si Klum si-au incetat cu aceasta ocazie si relatia profesionala.

"Nu mai lucreaza impreuna", a dezvaluit o sursa pentru revista People.

"In viata totul se rezuma la sincronizare. El a fost un sprijin foarte bun pentru ea (dupa divortul de Seal, n.r.), s-au sprijinit unul pe celalalt, insa acum vor merge inainte pe cai separate. Au insa in continuare o prietenie minunata", a declarat aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.