Starleta americana Kim Kardashian a anuntat ca se va casatori cu iubitul ei, rapperul Kanye West, in aceasta vara, la Paris, informeaza public.fr.

Invitata, joi seara, la emisiunea de televiziune a lui Jimmy Kimmel, Kim Kardashian a declarat ca nunta va avea loc in aceasta vara, la Paris.

"Este a doua noastra casa. Ne petrecem atat de mult timp acolo. Noi avem un apartament acolo. Eu nu o sa spun locul exact, nici data, dar va fi cu siguranta la Paris (nunta, n.r)", a spus Kardashian, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, starleta americana a precizat ca imparte cu Kanye sarcinile pentru pregatirea nuntii. "Kanye este cu adevarat implicat in pregatiri. El spune ce vrea si ce nu vrea. Asta face ca munca mea sa fie mai usoara. El se va ocupa de muzica, eu ma voi ocupa de aranjarea invitatilor, ne facem sarcinile mai usoare unul altuia", a precizat Kardashian.

In plus, vedeta americana a mentionat ca va lua numele de familie al sotului ei, dupa casatorie.

Kanye West a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie 2013 - ziua in care starleta a implinit 33 de ani -, in fata unor prieteni apropiati si a membrilor celor doua familii, prezenti pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a inchiriat pentru acel eveniment. Cei doi au impreuna o fetita, North West.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.