Rapperul Flo Rida datoreaza fiscului american suma de 1.197.655,44 de dolari, rezultata din taxe neplatite intre anii 2009 - 2011, informeaza contactmusic.com.

Autorul hitului "Whistle", al carui nume real este Tramar Lacel Dillard, a platit fiscului american suma de 1 milion de dolari anul trecut, insa mai are de achitat aproape 1,2 milioane de dolari.

Potrivit MEDIAFAX, problemele pe care le are cu fiscul american sunt cele mai recente dintr-o serie cu care s-a confruntat in ultimii ani Flo Rida.

In noiembrie 2011, rapperul american Flo Rida a fost dat in judecata de top-modelul Natasha Georgette Williams, care i-a solicitat pensie alimentara, sustinand ca muzicianul este tatal copilului ei.

In varsta de 34 de ani, Tramar Dillard cunoscut pe numele de scena Flo Rida, este rapper si compozitor. El si-a lansat albumul de debut, "Mail on Sunday", in martie 2008. Single-ul de debut, "Low", in colaborare cu T-Pain, a stat zece saptamani pe primul loc in topurile americane. In 2009, cel de-al doilea album al sau, "R.O.O.T.S.", a fost lansat, iar single-ul "Right Round" a stat in fruntea topului Hot 100 timp de sase saptamani. Ulterior, a lansat albumele "Only One Flo (Part 1)" si "Wild Ones". A fost nominalizat de patru ori la premiile Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.