Eminem va inregistra trei noi melodii cu formatia D12, cunoscuta si sub numele Dirty Dozen, pentru primul album din ultimii zece ani pe care trupa il lanseaza, potrivit producatorului Mark Bass, citat de contactmusic.com.

Eminem va inregistra trei noi melodii cu formatia D12, acesta fiind primul album lansat in ultimii zece ani, potrivit producatorului Mark Bass, transmite MEDIAFAX.

Potrivit The Detroit Free Press, producatorul Mark Bass are in vedere si un nou album D12 printre proiectele sale viitoare. Cel mai recent album al trupei, intitulat "D12 World", a fost lansat in 2004.

Grupul este alcatuit din Kuniva, Swifty McVay, Fuzz Scoota si Eminem, dupa ce Mr. Porter si Bizarre au plecat, in 2012, iar Bugz si Proof au murit.

Eminem si-a lansat in acest an si cel de-al 13-lea album de studio solo, "'The Marshall Mathers LP 2", care cuprinde, printre altele, single-urile "Monster", in duet cu Rihanna, si "Rap God".

Trupa D12 a lansat numeroase hituri, printre care "Purple Pills" si "My Band", iar membrii grupului au cantat alaturi de Eminem pe scenele mai multor festivaluri.

D12, cunoscuta si sub numele de The Dirty Dozen, este o trupa de hip-hop din Detroit, Michigan. D12 a avut mai multe albume pozitionate pe primele locuri in topurile de profil din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Australia. D12 a fost formata in 1996 si a vandut peste 10 milioane de albume in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.