Trupa de rock britanica Motörhead a anuntat ca si-a anulat turneul european care urma sa inceapa in luna februarie, solistul Lemmy Kilmister nefiind inca pregatit sa isi reia activitatea dupa o interventie pe cord, suferita in toamna anului trecut, potrivit site-ului oficial al formatiei.

Desi au fost inregistrate progrese, Lemmy si ceilalti membri ai formatiei au fost sfatuiti de doctori ca este inca prea devreme ca acesta sa-si reia activitatea si sa mearga intr-un turneu. In acest context, formatia a decis sa anuleze, "fara nicio tragere de inima", turneul din primavara.

"Nimeni nu sufera mai tare ca Lemmy si intelege inconvenientul in ceea ce priveste biletele, metodele de transport deja platite de fanii loiali in perspectiva turneului", se arata in anuntul publicat pe site-ul oficial al formatiei, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, solistul trupei le cere scuze fanilor pentru inconvenientele aparute, "dar vrea ca toata lumea sa stie ca el continua drumul pentru o recuperare completa, iar pronosticul pe termen lung este foarte bun".

"Fanii au aratat un sprijin extraordinar pentru Lemmy si acest lucru a insemnat enorm pentru el. Dupa cum a declarat pentru revista Rolling Stones: «Fanii mei au fost incredibili cand au aflat ca sunt bolnav. (...) Nu au fost rai. Totul a fost ceva de genul "Ia-ti timpul de care ai nevoie pentru a te insanatosi. Nu iti face griji, te vom astepta"»", se mai arata comunicatul privind anularea turneului.

"Roma nu a fost construita intr-o zi... nici sanatatea lui Lemmy. Dar exista o lumina puternica la capatul tunelului... va multumim foarte mult pentru ca ne iubiti, sprijiniti si intelegeti in continuare", potrivit comunicatului formatiei britanice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.