Cantaretul canadian Justin Bieber a fost arestat joi dimineata, in Miami Beach (SUA), pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini.

Justin Bieber se afla in custodia politiei, unde i se fac teste pentru a determina nivelul alcoolului din sange, au declarat surse pentru TMZ.com.

Cantaretul a fost testat si in momentul in care a fost oprit de politisti, iar rezultatele au aratat ca era sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta urmeaza sa ramana in arest cat timp cazul sau se va analiza si se va stabili cautiunea.

Potrivit TMZ.com, Justin Bieber a plecat joi dimineata dintr-un club si conducea un automobil marca Lamborghini in momentul in care politistii l-au oprit intr-un cartier rezidential din Miami Beach.

Surse au declarat pentru TMZ.com ca Justin participa la o cursa auto, iar persoana care conducea cealalta masina a fost, de asemenea, arestata. Justin Bieber nu era singur in masina, acesta era insotit de un fotomodel, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.