Regizorul Quentin Tarantino, care, in toamna anului 2013, a anuntat ca va filma un nou western, fara sa dea insa alte detalii, a renuntat la proiect in urma scurgerilor de informatii referitoare la scenariu catre agentii de la Hollywood, conform bbc.co.uk.

Regizorul a spus ca si-a dat seama ca este vorba despre o scurgere de informatii cand a inceput sa primeasca telefoane de la agentii de la Hollywood, care ii propuneau sa distribuie in film actorii reprezentati de acestia.

Intr-o declaratie pentru site-ul deadline.com, Tarantino spune ca a dat scenariul doar unui numar de sase persoane si ca se simte "foarte deprimat" din cauza acestei intamplari.

"Am terminat scenariul, intr-o prima forma, si nu aveam de gand sa incep filmarile decat iarna urmatoare, peste un an", a spus cineastul american, castigator, in 2013, al unui premiu Oscar pentru scenariul westernului "Django dezlantuit", pe care l-a si regizat, transmite MEDIAFAX.

Tarantino, in varsta de 50 de ani, a precizat ca planuieste acum sa publice o carte pe baza scenariului si sa reconsidere ideea realizarii unui film abia peste cativa ani.

Regizorul a afirmat ca au fost doar trei actori carora le-a inmanat scenariul: Michael Madsen, Bruce Dern si Tim Roth.

"Singurul despre care stiu ca nu a facut acest lucru (sa dea mai departe scenariul, n.r.) este Tim Roth. Unul dintre ceilalti actori i-a permis agentului sa il citeasca, iar agentul respectiv l-a transmis mai departe tuturor de la Hollywood", a precizat Tarantino.

Quentin Tarantino a dezvaluit in toamna anului 2013, in emisiunea de televiziune "The Tonight Show" prezentata de Jay Leno, ca noul sau film va fi un western.

Ulterior, acesta a anuntat ca filmul urma sa se intituleze "The Hateful Eight" - probabil o aluzie la westernul "Magnificii sapte/ The Magnificent Seven", regizat de John Sturges in 1960.

Desi cineastul nu daduse niciun detaliu despre distributie, surse din anturajul acestuia au afirmat ca noul film urma sa includa un rol scris pentru Christoph Waltz, actorul austriac recompensat cu doua premii Oscar pentru rolurile interpretate in cele mai recente doua pelicule semnate de Quentin Tarantino - "Django Unchained" si "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds".

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

"Django dezlantuit" a fost pelicula cu cel mai mare succes de box office din filmografia lui Tarantino, cu incasari de 425 de milioane de dolari in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.