Cantareata britanica Adele, care a facut o pauza in cariera pentru a-si creste baietelul, in varsta de un an si trei luni, a anuntat ca are in vedere organizarea unui turneu in 2015, informeaza contactmusic.com.

Adele, care are un baietel, pe nume Angelo, cu partenerul ei, Simon Konecki, s-a intors in studio pentru a inregistra noi piese, alaturi de compozitorul James Ford si cantaretul Kid Harpoon, care a lucrat, printre altii, cu formatia Florence and the Machine.

"Deocamdata, discutiile au in vedere un turneu, care va avea loc in 2015, in Marea Britanie si Statele Unite, cel putin, posibil un turneu mondial", a declarat o sursa pentru publicatia Daily Mirror, scrie MEDIAFAX.

"Ea a petrecut o mare parte din ultimii doi ani concentrandu-se pe rolul de mama si vrea sa faca acest lucru in acelasi timp cu lansarea si promovarea unor noi materiale muzicale. S-a intors in studio, dar lucreaza in propriul ei ritm (...) nu va lansa nimic doar de dragul de a face acest lucru", a afirmat aceeasi sursa.

Cel mai recent turneu al cantaretei Adele a avut loc in 2011, cu ocazia lansarii celui mai nou album al sau, "21", desi artista a fost constransa sa anuleze o serie de concerte, dupa ce suferit o interventie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21".

Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.