Actrita Sarah Jessica Parker isi va lansa propria colectie de felicitari si obiecte de papetarie, despre care a spus ca este inspirata de "dragostea ei pentru cuvinte", in colaborare cu celebra companie Hallmark.

"Cred din rasputeri in forta unui mesaj scris de mana, deci am fost extrem de interesata de implicarea in acest proiect", a declarat actrita.

Pe langa colectia de felicitari, care vor fi disponibile in magazinele Hallmark in cateva saptamani, clientii vor putea gasi, de asemenea, hartie de impachetat si o colectie de articole de papetarie, scrie MEDIAFAX.

Colectia de felicitari reprezinta un segment de piata inedit pentru Sarah Jessica Parker, care a lansat deja o serie de parfumuri si o linie de imbracaminte intitulata "Bitten", impreuna cu retailerul Steve & Barry's, in 2007.

Recent, actrita a anuntat ca va lansa o linie de pantofi de lux, care se va numi "SJP", in parteneriat cu retailerul Nordstrom, pe 28 februarie, intr-un magazin ce va fi deschis temporar la New York, pana pe 2 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.