Studiourile Warner Bros. au amanat, pentru mai 2016, data de lansare a filmului care ii va aduce pentru prima data impreuna pe marele ecran pe eroii de benzi desenate Superman si Batman si care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", de Zack Snyder.

Studiourile Warner Bros. au anuntat in luna iulie ca doresc sa ii reuneasca pe super-eroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare era prevazuta pentru anul 2015.

Filmul, al carui titlu nu a fost deocamdata stabilit, va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cel mai recent film din franciza "Superman", lansat in 2013.

Insa, vineri, Warner Bros., o divizie a companiei Time Warner, a anuntat ca a luat decizia amanarii datei de lansare a acestei pelicule pentru a "acorda timp regizorilor sa realizeze pe deplin propria viziune, avand in vedere natura vizuala complexa a povestii".

Decizia a fost luata dupa ce inceperea productiei filmului a fost decalata pentru al doilea trimestru al acestui an.

Filmul cu cei doi supereroi trebuia sa fie lansat pe 17 iulie 2015, insa reprezentantii Warner Bros. au afirmat ca, in acest interval, vor programa lansarea unui lungmetraj despre aventurile lui Peter Pan, al carui titlu nu a fost inca ales.

"Man of Steel: Eroul/ Man of Steel", cu actorul britanic Henry Cavill in rolul lui Superman/ Clark Kent, a avut premiera in iunie 2013 si a avut incasari de 668 milioane de dolari la nivel mondial. In box office-ul nord-american al anului 2013, lungmetrajul s-a situat pe locul al patrulea, cu incasari de 291 milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

In noua pelicula din franciza "Superman", personajul principal va fi interpretat tot de actorul britanic Henry Cavill. De asemenea, in prima intalnire a celor doi supereroi pe marele ecran, rolul lui Batman va fi jucat de Ben Affleck.

Henry Cavill este cunoscut pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, in serialul de succes "The Tudors". El a mai jucat in filme precum "Ce-o fi o fi.../ Whatever Works" (2009), "Pulbere de stele/ Stardust" (2007), "Tristan & Isolda/ Tristan & Isolde" (2006) si "Hellraiser: Hellworld.com" (2005).

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Ben Affleck, care nu este strain de universul supereroilor din benzile desenate - dupa ce l-a interpretat pe Matt Murdock in pelicula "Daredevil" din 2003 -, a dobandit o cota de popularitate uriasa la Hollywood, datorita lungmetrajului "Argo", recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun film, in luna februarie 2013. Actorul american a fost distribuit recent si in "Runner Runner", o drama inspirata din lumea jocurilor de noroc, in care joaca alaturi de Justin Timberlake.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.