Rockerul american Bruce Springsteen intentioneaza sa le ofere spectatorilor de la concertele sale live o bratara care sa le permita inregistrarea concertului si descarcarea sa pe internet, a afirmat solistul intr-un interviu.

"As dori sa fac lucrurile mai accesibile pe internet (...). De fapt, cred ca in acest turneu, vom oferi spectatorilor posibilitatea sa vina, sa cumpere o bratara si sa obtina o copie a concertului din seara respectiva. Sa speram ca vom putea face acest lucru la un nivel calitativ foarte bun", a declarat Bruce Springsteen intr-un interviu acordat postului public de radio american NPR.

Potrivit unui comunicat de presa, descarcarile online de la concerte vor fi posibile odata cu concertul din Cape Town, in Africa de Sud, care va avea loc pe 28 ianuarie, in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al solistului, "High Hopes".

"Fanii din intreaga lume vor putea achizitiona o bratara speciala cu USB, atat online, cat si inainte de concert. Acestia vor putea descarca un concert la alegere pe bratara cu USB (la aproximativ 48 de ore dupa terminarea concertului)", se arata in comunicat.

"High Hopes", ce trebuia lansat oficial pe 17 ianuarie, a fost postat pe site-ul de comert online Amazon pe 28 decembrie, cu cateva saptamani mai devreme. Aceasta "scapare" a celor de la Amazon nu a trecut neobservata si albumul a fost descarcat de cateva ori pana cand reprezentantii site-ului au remarcat greseala si au eliminat-o, scrie MEDIAFAX.

Albumul "High Hopes" este al 18-lea material discografic de studio pe care Springsteen il lanseaza si este rezultatul a zece ani de inregistrari. Albumul cuprinde si doua cantece inregistrate alaturi de fosti membri ai trupei E Street, care intre timp au murit - Danny Federici, decedat in 2008, si Clarence Clemons, decedat in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.