Shia LaBeouf a lovit cu capul un barbat, joi seara, intr-un bar londonez, dupa ce acesta a facut niste afirmatii despre mama iubitei actorului.

Actorul american, care are o relatie cu Mia Goth, partenera lui din filmul "Nymphomaniac", a agresat un barbat, lovindu-l cu capul, in barul Hobgoblin din cartierul New Cross, situat in sudul Londrei, conflictul fiind provocat, se pare, de afirmatiile victimei privitoare la mama iubitei artistului.

Intr-o inregistrare video obtinuta de site-ul TMZ.com, actorul, cu o sapca alba pe cap, poate fi auzit spunand acestui barbat: "Ce-ai spus despre mama iubitei mele? Iti bati cumva joc de mine (...)?"

In materialul filmat, o femeie se aude cum il striga pe actor, incercand sa il calmeze. Dupa ce LaBeouf a fost tras deoparte de cele doua femei care il insoteau, una dintre cele doua i-a strigat victimei: "Sa nu mai fii sarcastic, nici macar n-o mai face pe desteptul".

Aceasta altercatie nu este primul conflict in care a fost implicat Shia LaBeouf, petrecut intr-un bar londonez. In 2012, acesta a fost prins intr-o incaierare chiar in acelasi bar din sudul Londrei, dupa ce un admirator i-a luat sapca de pe cap, in timpul unei sedinte foto cu fanii.

In cursul zilei de luni, cu cateva zile inainte de altercatie, Shia LaBeouf, implicat recent intr-un scandal de plagiat, a postat pe platforma Twitter urmatorul mesaj: "I am not famous anymore" (Nu mai sunt celebru), scrie MEDIAFAX.

Mesajul a fost publicata dupa ce, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminica, actorul Jim Carrey l-a ironizat pe actor: "Sa mori este usor, dar sa faci comedie este greu. Cred ca Shia LaBeouf a spus acest lucru. Atat de tanar si atat de intelept".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.