Actorul de origine italiana Franco Nero va juca din nou rolul pistolarului Django, la aproape 50 de ani dupa ce a interpretat aceasta partitura in filmul "Django" (1966), de Sergio Corbucci.

Dupa filmul-cult din 1966, regizat de Sergio Corbucci, Franco Nero a mai interpretat rolul lui Django in "Django 2: Il grande ritorno", in regia lui Nello Rossati. De-a lungul timpului, pelicula a inspirat peste 30 de filme, fara Franco Nero in distributie.

Seria de lungmetraje dedicate lui Django a culminat cu "Django dezlantuit/ Django Unchained" (2012) realizat de Quentin Tarantino, film premiat cu doua Oscaruri, pentru cel mai bun scenariu (Quentin Tarantino) si pentru cel mai bun actor in rol secundar (Christoph Waltz). In aceasta pelicula, Franco Nero are o aparitie cameo, in rolul unui negustor de sclavi, care se intalneste cu Django (Jamie Foxx) la receptia unui hotel, scrie MEDIAFAX.

Actiunea noului film se va petrece in 1915, cand Django, devenit consultant pentru producatorii de westernuri mute, intra in conflict cu gangsterii. Intr-o declaratie din 2013, acordata publicatiei The Hollywood Reporter, Franco Nero a afirmat ca acest film va fi "capitolul final din povestea lui Django".

Lungmetrajul va fi produs de compania americana Point Blank si va fi regizat de Joe D'Augustine, care a colaborat frecvent cu Quentin Tarantino.

Din distributie vor mai face parte Mark Boone Junior, Noah Segan si Tomas Milian, iar bugetul este estimat la 5 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.