Drapelul Romaniei a fost inclus de formatia de rock heavy metal Manowar pe coperta noului ei album, "Kings Of Metal MMXIV", care va fi lansat pe 28 februarie, potrivit site-ului oficial al trupei.

De asemenea, pe coperta albumului sunt prezentate alte 12 drapeluri nationale, printre care cele ale Turciei, Israelului, Sloveniei, Bulgariei, Portugaliei si Irlandei, scrie MEDIAFAX.

Trupa americana Manowar lanseaza albumul "Kings Of Metal MMXIV", care marcheaza implinirea a 25 de ani de la lansarea materialului discografic "Kings Of Metal". Manowar a devenit o forta cu rasunator succes international, inca de la albumul de debut, "Battle Hymns", iar materialul discografic "Kings Of Metal" din 1988, urmat de turneul din 1989 a catapultat formatia intr-o noua sfera. Piese precum "Heart Of Steel", "Kings OF Metal", "Hail And Kill" si "Blood Of The Kings" au dobandit imediat statutul de repere clasice, cunoscute si apreciate pana astazi de fanii metalului din lumea intreaga.

Pentru albumul "Kings Of Metal MMXIV", Manowar a inregistrat aceste imnuri metal fara varsta apeland la noi aranjamente orchestrale si adaugand sunetul "mai impunator ca viata" care ii caracterizeaza si care le defineste locul in istoria heavy metalului.

"Fanii nostri sunt cei care ne-au facut «Kings Of Metal» si prin acest tribut pe care il aducem unuia dintre albumele lor preferate ii onoram si le multumim pentru sprijinul neasemuit si pentru loialitatea lor", a spus solistul Manowar, Eric Adams.

"Kings Of Metal MMXIV" va include noua piese principale de metal "face melting", plus noua bonus track-uri.

"Am impins limitele omului si cele ale echipamentelor la maximum, pentru a face cinste inregistrarii originale, pe care o iubim, si pentru a adauga aspecte noi si surprize ce ofera acestui nou album propria personalitate", a spus basistul si producatorul Manowar Joey DeMaio.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

"Sound-ul este, din nou, la fel de masiv si maiestuos cum a fost intotdeauna", a completat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.