Actrita americana Kristen Stewart, protagonista francizei "Amurg/ Twilight", va interpreta rolul principal in "Equals", un remake futurist si romantic al filmului "1984" inspirat din romanul omonim scris de George Orwell.

Actrita americana, in varsta de 23 de ani, va juca in acest lungmetraj alaturi de actorul britanic Nicholas Hoult.

"Sunt ingrozita de acest film. Desi este un film cu un concept de baza realist, este incredibil de ambitios. In «Equals», lucrurile merg rau, pentru ca nu poti sa negi umanitatea din fiecare dintre noi. Este povestea cea mai devastatoare", a spus Kristen Stewart.

Scris de Nathan Parker, "Equals" este primul lungmetraj regizat de Drake Doremus fara ca el sa scrie scenariul.

Drake Doremus a dezvaluit presei americane ca actrita Jennifer Lawrence, care are o relatie cu Nicholas Hoult, a citit si ea scenariul scris de Nathan Parker si ar putea juca in noul film, scrie MEDIAFAX.

Nicholas Hoult a incheiat de curand filmarile de la thrillerul australian postapocaliptic "Mad Max, Fury Road", care este regizat, produs si scris de George Miller. Acest film in care Tom Hardy joaca rolul Mad Max va fi lansat in mai 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.